Kopi Arabica Premium dari Malaysia

Sebelum ni abang ada berkongsi kenapa ramai yang minat untuk menikmati kopi dari biji kopi Arabica. Ianya bukanlah perkara yang baru, tetapi sudah menjadi trend sedunia.

Kali ini abang sekadar ingin berkongsi satu jenis kopi yang sudah menjadi minuman harian abang di mana jua abang berada.

 

Codi Cafe – kopi arabica cordyceps

 

Codi cafe adalah kopi pra campuran yang dibuat daripada biji kopi Arabica dan dicampurkan dengan Cordyceps, sejenis herba termahal di dunia. Cordyceps ini adalah herba yang boleh diperolehi secara liar di tanah-tanah tinggi sekitar China, Tibet dan Nepal.

Codi Cafe mempunyai khasiat yang banyak, namun salah satu punca utama kenapa abang suka menjadikan ianya sebagai minuman harian adalah kerana ianya memberikan abang stamina sepanjang hari.

Walaupun dengan aktiviti yang sibuk setiap hari, Codi Cafe membantu abang untuk menyelesaikan semua aktiviti tanpa cabaran yang terlalu tinggi.

Selain itu, Codi Cafe juga membantu ramai kenalan abang yang mempunyai masalah batu karang menyelesaikan masalah mereka. Ada juga kes di mana mereka hanya menyedari masalah tersebut, selepas menikmati Codi Cafe.

Ini disebabkan, selepas mereka menikmati Codi Cafe, batu karang mereka pecah dan keluar seperti pasir sewaktu buang air kecil.

Abang akan cerita lebih banyak lagi mengenai Codi Cafe ini dalam artikel berbeza, sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah stamina selalu penat, boleh contact abang.

Jangan lupa share juga artikel ini kepada rakan-rakan lain. Klik butang share di bawah.

About the author

abangkopi

View all posts

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge